П`ятниця, 19.04.2024, 10:30
Вітаю Вас Гість | RSS



Головна » 2013 » Травень » 16

Навряд чи вітчизняний ДСТУ (наразі цей стандарт передано на затвердження в Мінекономрозвитку України) на м'ясо птиці заблокує вихід української курятини на європейські ринки через жорсткіші норми контролю вологи. Тут швидше питання у конкурентоспроможності української курятини, бо в ЄС більш ліберальні до таких показників, як відсоток вологи у м'ясі птиці при її розморожуванні (згідно з Регламентом № 543/200816.06.2008 встановлено, що масова частка вологи, яка виділилася при розморожуванні, не повинна перевищувати 5,1% при заглибному охолодженні).

Питання у тому, що європейські виробники на сьогодні вж ... Читати далі »

Переглядів: 1455 | Додав: Administrator | Дата: 16.05.2013 | Коментарі (0)

Форма входу

Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Чи знайшли ви корисну інформацію для себе на нашому сайті
Всього відповідей: 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0