Вівторок, 23.04.2024, 22:55
Вітаю Вас Гість | RSS



Головна » 2017 » Лютий » 24 » Відвідування ТОВ «Джерела Карпат»
15:08
Відвідування ТОВ «Джерела Карпат»

          22 лютого 2017 року відбулося урочисте відкриття нової лінії по виробництву плодово-овочевих консервних продуктів на ТОВ «Джерела Карпат». В церемонії відкриття крім керівництва підприємства взяли участь перший заступник голови Перечинської районної державної адміністрації Мар’яна Ладомиряк, в.о.  голови Перечинської районної ради Михайло Петрішко, голова Перечинської міської ради Іван Погоріляк, начальник управління економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації Петро Доброцький, заступник начальника управління економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації Йосип Цвік та представники департаменту агропромислового розвитку Закарпатської обласної державної адміністрації. Урочисте відкриття здійснили генеральний директор ТОВ «Джерела Капат» Ярослав Фуглевич, виконавчий директор ТОВ «Джерела Капат» Руслан Кучінка та інші.

Після багатьох років простою, власникам вдалося відновити роботу заводу.  Відновлено лінії по виробництву харчової продукції.

  освятив підприємство. Генеральний директор ТОВ «Джерела Капат» Ярослав Фуглевич акцентував увагу на тому, що продукція, яка виробляється на підприємстві  користується значним попитом, як і в Україні, так і за кордоном. Нещодавно 8-10 лютого відбулася виставка у Німеччині (м.Берлін), на якій було представлено широкий асортимент продукції. Завдяки якості продукції та сучасного дизайну підприємство отримало сертифікат ІSO 22000:2005.

В сьогоднішніх реаліях важко створити сучасне добре оснащене підприємство, яке переробляє конкурентоспроможну продукцію, наголосив Ярослав Фуглевич, і ми дуже вдячні всім, хто брав участь у цій справі, а також людям, які допомогли нашій команді, зокрема керівництву Перечинської райдержадміністрації, районній і міській раді.

Перший заступник голови Перечинської районної державної адміністрації Мар’яна Ладомиряк привітала та побажала щоб із кожним роком розширювався асортимент продукції, яка б реалізовувалася і на поличках місцевих магазинів. До привітань приєднались в.о. голови Перечинської районної ради Михайло Петрішко, голова Перечинської міської ради Іван Погоріляк та заступник директора департаменту - начальник управління аграрного виробництва та продовольства Закарпатської обласної державної адміністрації Віктор Тереля, який вручив подяку ТОВ «Джерела Карпат» за інвестиційну діяльність та вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу Закарпатської області.

      Після урочистої церемонії всі гості оглянули завод та мали чудову можливість спробувати та оцінити смакові властивості продукції, яка виробляється на заводі, зокрема, мариновані та солені огірки, а також томати у власному соку і у маринаді, маринований перець чилі та перець солодкий. Не обійшлось теж без джемів та напоїв. Підвищеного інтересу набрало горіхове, полуничне, персикове варення та джем з дині – новинка від ТМ «Карпати Насолоджуйся».

Переглядів: 1523 | Додав: МАРЯНА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Наше опитування
Чи знайшли ви корисну інформацію для себе на нашому сайті
Всього відповідей: 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0