П`ятниця, 19.04.2024, 23:02
Вітаю Вас Гість | RSS



Головна » 2015 » Лютий » 24 » Посильний внесок кожного із нас, наближає нас до перемоги
16:10
Посильний внесок кожного із нас, наближає нас до перемоги

 

     Вже вкотре перечинці допомагають нашим бійцям на сході України. Охоче відгукнулася Туричківська сільська рада. Жителями  с. Турички під керівництвом виконкому сільської ради та сільського голови Плавайко Владислава Михайловича було організовано та доставлено на склади  в  м. Перечин для відправки учасникам АТО консервну продукцію домашнього приготування та копчене сало.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Не залишилась осторонь і Турицька сільська рада, яка  зібрала продукти харчування, сигарети та теплі речі. Вантаж було доставлено особисто Турицьким сільським головою Бокшан Ів.Ів  на склади для відправки.  ФГ «Соколець» (Чіліпка А.М.) жит. с. Сімер, надано грошову допомогу, консервну продукцію та сало.  Жителями  Перечина  Комеса М.І. та Галамба К.П. для потреб військових надано військову форму. 

   Варто згадати, що наш  сайт / ahroprom at.ua/   містить багато важливої інформації з даного питання. Тут ви знайдете дані, які присвячені актуальним потребам, а також новинам щодо нашої роботи. Висвітлюючи усе те, що ми робимо, ми намагаємося максимально ефективно взаємодіяти із громадами . Лише у цьому випадку допомога бійцям може бути справді ефективною, оскільки згуртовує навколо спільної мети людей.

     Дуже важливо, аби усі пам’ятали про те, що не варто соромитися своїх маленьких внесків, думаючи, чи будуть вони доречними та чи зможуть хоч трішки змінити ситуацію. Саме завдяки невеличким внескам небайдужих людей нерідко вдається задовольняти суттєві потреби українського війська. Тож пам’ятайте: іноді навіть теплі шкарпетки, пожертвувані фронту, здатні допомогти зігрітися одному бійцю, вберігши його від обмороження.

Переглядів: 422 | Додав: МАРЯНА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Наше опитування
Чи знайшли ви корисну інформацію для себе на нашому сайті
Всього відповідей: 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0