Четвер, 28.03.2024, 17:58
Вітаю Вас Гість | RSS



Головна » 2014 » Квітень » 24 » Під власністю земельної ділянки розуміємо відповідальність
19:51
Під власністю земельної ділянки розуміємо відповідальність

     Сьогодні всі розуміють, що раціональне використання земель означає не тільки отримання максимальної кількості необхідної сільськогоспо­дарської продукції, а й підтримання їх родючості. Беручи до уваги, що в разі неправильного використання, порушення агротехнічних правил і вимог, якість землі знижується, власники та користувачі земельних ділянок повинні застосовувати певні організаційно-господарські, агротехнічні, меліоративні, гідротехнічні та інші заходи щодо збереження родючості землі, а також недопущення погіршення її якості.

      Раціональне використання землі передбачає також її ефективний обробіток кожного року. Використання земель є однією з умов здійснення будь-якої господарської чи іншої діяльності. Разом з тим, аналіз практики такого використання свідчить про наявність значної кількості порушень норм земельного законодавства.  Закарпатською держсільгоспінспекцією  було проведено обстеження земельних ділянок на предмет розповсюдження борщівника Сосновського.  У ході обстеження виявлено, що на багатьох ділянках, які не обробляються виявлено засмічення борщівником Сосновського, який несе небезпеку не тільки сільськогосподарській продукції, а й здоров’ю людей.

Відділ агропромислового розвитку наголошує, що власники земельних ділянок, які мають державний акт на землю, несуть адміністративну відповідальність за не цільове використання земель, а саме вирощування сільськогосподарських культур. За користувачів земельних ділянок, які не мають державного акту, несуть  відповідальність органи місцевого самоврядування.

Шановні громадяни! Відділ  агропромислового розвитку РДА просить Вас, утримуйте земельні ділянки в належному стані, не допускаючи їх забур’янення.

Вирощуйте сільськогосподарську продукцію. Гарного Вам врожаю!  

 

Переглядів: 505 | Додав: МАРЯНА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Наше опитування
Чи знайшли ви корисну інформацію для себе на нашому сайті
Всього відповідей: 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0