В селі Зарічево у приміщенні колишнього корівника підприємець Бушко Владислав Михайлович вирощює гливи круглий рік. На грибній фермі створено всі умови та забезпечено відповідний режим для вирощування грибів.
- Щоб вирощувати гриби, потрібна суха солома, — пояснює Владислав Михайлович. — Ми її пропарюємо, обприскуємо водою, щоб рівень вологості був до 70 відсотків. Вводимо зерновий міцелій — насіння грибів — і запаковуємо в мішки. Через 21 день робимо в лантухах отвори й переносимо до сусіднього цеху. За тиждень збираємо врожай. З одного мішка за один раз можна отримати близько 2,5 кг. Потім поліетиленові мішки залишають для повторного врожаю, який з’являється через два тижні.
Вирощені гриби гарно розфасовані у відповідну тару прикрашають прилавки супермаркетів Закарпатської області, де і можна придбати таку смакоту за помірними цінами.