П`ятниця, 26.04.2024, 02:20
Вітаю Вас Гість | RSS



Головна » 2014 » Серпень » 13 » Перечинщина допомагає учасникам бойових дій в зоні АТО продуктами харчування
13:25
Перечинщина допомагає учасникам бойових дій в зоні АТО продуктами харчування

      У зоні бойових дій, що тривають на сході України, несуть нелегку службу і молоді хлопці нашого краю, у кожного з них дома залишились рідні, друзі. Виконуючи громадянську позицію вони своєю нелегкою службою вносять посильну участь у загальнонародну справу -  захист своєї Вітчизни. 

   Для підтримки  військовослужбовців по всій країні проходить збір продуктів харчування та товарів першої необхідності. Не залишилися осторонь цієї доброї справи і в нашому районі. Райдержадміністрація,зокрема перший заступник голови державної адміністрації Поприк В.І. звернувся до всіх небайдужих громадян району, які мають бажання та можливість допомогти військовим - учасникам бойових дій в зоні АТО та жителям Донецької та Луганської областей продуктами харчування та товарами першої необхідності.

         Координацію цієї роботи покладено на відділ агропромислового розвитку (Цвік Й.І.) та управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації (Доброцький П.П.).

                                                                                                                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На прохання райдержадміністрації одним з перших відгукнувся та надав продукти харчування на суму біля 4,0 тис.грн. (рис, гречка, борошно, олія, цукор, макарони та крупи в асортименті, тушонка, кава розчинна) для відправки в зону бойових дій голова ФГ «Старий мельник» Мельник В.М.

 На суму понад 2,0 тис.грн. (цукор, гречка, рис, макарони, кетчуп, чай, кава та інше) надійшло від  ТОВ «Воєводино».

 Керівник Закарпатського рибокомбінату Олексик В.І. та підприємець Гарновдій О.В. закупили продукти харчування на суму понад 1,0 тис.грн. кожен.

Долучилися до благородної справи приватні підприємці Качур Ю.Ю. (консерви м’ясні), Барник М.І. (цигарки), Щербанич М.Ю., Зелінко Л.М., голова ФГ  «Агросервіс» Пекар Є.В., ФГ «Соколець» Чиліпка А.М. та ФГ  «Вулшава» Хмарно Ф.Д., жителі сіл Т.Бистра та Порошково Свистак І.І., Гаджега А.А., Кучерявий В.М.

         В п’ятницю, 08.08.2014 було організовано пакування усіх видів товарів та відправку за місцем призначення.

         Райдержадміністрація, матері учасників бойових дій в зоні АТО, висловлюють щиру подяку всім, хто не залишився байдужим і надав посильну допомогу. 

Прохання до всіх бажаючих підтримати наших воїнів та жителів Донецької та Луганської областей продуктами харчування та товарами першої необхідності звертатися у відділ агропромислового розвитку райдержадміністрації (м.Перечин, вул.Жовтнева,11, тел. 2-11-78, 0951454718).

Переглядів: 584 | Додав: МАРЯНА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу

Пошук
Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Чи знайшли ви корисну інформацію для себе на нашому сайті
Всього відповідей: 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0